Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Αυτός θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟ;Οι Πράσινοι ενδιαφέρονται έντονα, το ίδιο και ο παίκτης και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός κινείται από τώρα στην ποδοσφαιριική αγορά προκειμένου να ενισυχθεί για την νέα χρονιά και μία από τις θέσεις που αναζητά λύσεις είναι αυτή του αμυντικού χαφ.

Το όνομα που έχει έρθει στο προσκήνιο είναι του Μανουέλ Ιτούρα, του Χιλιανού άσου της Βαγιεκάνο, που ανήκει στην Ουντινέζε. Η περίπτωση του 31χρονου μόνο απαρατήρητη δεν περνά, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον δανεισμό του και από εκεί και πέρα να υπάρξει συζήτηση με το "τριφύλλι".

Πάντως, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Goal" , δημοσιογράφοι από την πατρίδα του επικοινώνησαν με τον στενό κύκλο του παίκτη και διαπίστωσαν ότι ο Ιτούρα βρίσκει ελκυστική την προοπτική του Παναθηναϊκού και πως με μια καλή πρόταση, όλα είναι πιθανά.

«Είναι αλήθεια πως οι μάνατζερ, αλλά και ο ίδιος ο Μανουέλ έχουν μιλήσει με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ξέρουν τι θέλει ο ίδιος, όπως επίσης κι ότι η Ισπανία αποτελεί την προτεραιότητά του. Ωστόσο, η προοπτική του Παναθηναϊκού και της συμμετοχής του στα Κύπελλα Ευρώπης είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Κι αν η πρόταση από την ελληνική ομάδα είναι καλή, όλα είναι πιθανά», έλεγαν οι άνθρωποι από το περιβάλλον του Χιλιανού.

Λέτε, λοιπόν, αυτή να είναι η πρώτη μεταγραφή των Πράσινων εν όψει καλοκαιριού;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου