Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Κοντονής: "Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε πως ο τελικός δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου, παρά την απόφαση της ΕΠΟ.
Παρά την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στις 15 Μαΐου, η διεξαγωγή της αναμέτρησης βρίσκεται ακόμα στον "αέρα". Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή έκανε λόγο για τουλάχιστον 10ημερη αναβολή της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει πως δεν βγαίνουν οι... μέρες.

Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν διεξαχθεί στις 15 του μήνα προκύπτει ζήτημα και με τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, αφού η ΕΠΟ έχει διάθεση να τραβήξει το σχοινί στα άκρα. Παρόλα αυτά, ο υφυπουργός, με δήλωσή του στην εφημερίδα "SportDay" επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός την προσεχή Κυριακή, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός στο πότε τελικά θα γίνει το ματς.

"Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφαση της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου".

Ενώ, σε ερώτηση για το πότε θα γίνει τελικά, απάντησε: "Θα δούμε. Δεν είναι ώρα τώρα. Δεν θα βγάζουμε κάθε μέρα ανακοινώσεις".
contra.gr