Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

15/5 ο τελικός του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να γίνει ο τελικός Κυπέλλου την Κυριακή στις 15/5
Στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων αποφασίστηκε η ημερομηνία του τελικού να είναι στις 15/5. Φυσικά ισχύει ό,τι και στην περίπτωση που είχαμε σήμερα το παιχνίδι. Δηλαδή 392 προσκλήσεις, ενώ για τον ορισμό του διαιτητή και των βοηθών του αναμένεται νέος ορισμός από την ΚΕΔ.

Βέβαια, η ημερομηνία αυτή οδηγεί τη 2η αγωνιστική των πλεί οφ σε άλλη ημερομηνία (θα ξεκινήσουν κανονικά στις 11/5).

Επίσης, θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η στάση του Σταύρου Κοντονή στην περίπτωση που επιμείνει η ΕΠΟ στο να σφυρίξει τον τελικό ο Σιδηρόπουλος.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που απομένει είναι να ενημερωθεί η FIFA και εν συνεχεία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Φυσικά, ενημέρωση για το θέμα θα πρέπει να λάβουν τόσο οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ, όσο και εκείνοι των Ολυμπιακού και ΑΕΚ καθώς κι ο ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα για το Κύπελλο.

Μέσα στο Δ.Σ. επίσης σχολιάστηκε ότι ο Κοντονής "κυνηγάει" το ποδόσφαιρο, μιας και την ίδια στιγμή τα πλέι οφ στο μπάσκετ μεταξύ των ίδιων ομάδων (Ολυμπιακός και ΑΕΚ) διεξάγονται κανονικά. Τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Σταύρος Κοντονής μπλοκάρει ξανά τη διεξαγωγή του τελικού; Τότε, όλα θα είναι ανοιχτά με την ΕΠΟ να αφήσει τον Υφυπουργό να πάρει πάνω του το Grexit. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το κλιμάκιο της FIFA να έρθει ξανά στην χώρα μας. Όλα αυτά, βέβαια, ανάλογα με τις εξελίξεις και τις τυχόν αντιδράσεις υπάρξουν.

Όσον αφορά στην ΕΠΣ Κυκλάδων, η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει τις όποιες αποφάσεις πάρει το υπάρχον Δ.Σ. μέχρι να αποφασίσει το διαιτητικό δικαστήριο για τη σύνθεση του τωρινού συμβουλίου, γιατί υπό μία έννοια η τωρινή σύνθεσή του θεωρείται παράτυπη. Άρα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τα... αυτιά της ΕΠΟ είναι... κλειστά προς την εν λόγω ΕΠΣ.
gazzetta.gr