Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Έντονη αντίδραση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και λίγκας!


Η πληροφορία, κυρίως από μπασκετικές πηγές, για την αλλαγή ώρας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ λόγω της ύπαρξης του τέταρτου τελικού του μπάσκετ την ίδια ημέρα, έφερε την έντονη αντίδραση των ομάδων και της Super League.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, αλλά και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι κάθετα αντίθετοι στην αλλαγή ώρας του ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος και δεν πρόκειται να δεχτούν καμία διαφοροποίηση.

Τόσο οι ομάδες όσο και ο συνεταιρισμός έχουν συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, προκειμένου να ενισχύουν την έντονη αντίθεση τους σε ενδεχόμενη αλλαγή ώρας, ξεκαθαρίζοντας ότι:

1. Με τη χρονιά να βρίσκεται στο φινάλε της και πολλούς παίκτες των δύο ομάδων να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένοι από τα πολλά παιχνίδια που έχουν συμπληρώσει, η υγεία των αθλητών τίθεται σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο όταν καλούνται να αγωνιστούν στις 16:00 το μεσημέρι, με την πρόβλεψη του καιρού για αυτή την ώρα να κάνει λόγο για θερμοκρασία που θα φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

2. Είναι πιο εύκολο για την ομοσπονδία του μπάσκετ να προχωρήσει σε αλλαγή ημερομηνίας του τέταρτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχουν περισσότερες κενές ημερομηνίες, άρα και μεγαλύτερη ευελιξία.

3. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η αλλαγή ώρας τόσο στον ποδοσφαιρικό αγώνα, όσο και στον τελικό του μπάσκετ θα αποτρέψει πιθανά «ραντεβού» οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, με τους κινδύνους που ενέχει το παραπάνω σενάριο να είναι πάρα πολλοί.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Super League αντέδρασαν άμεσα στη διαρροή από μπασκετικές πηγές για την ενδεχόμενη αλλαγή ώρας στον ντέρμπι των «Δικεφάλων», σε μία πρόταση που δε θα προχωρήσει και πλέον θα πρέπει να αναζητηθεί μία διαφορετική λύση, η οποία πιθανότατα να περιλαμβάνει αλλαγή ημέρας για τον τελικό του μπάσκετ.

paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου