Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Βασικός του ΠΑΟ φέρνει άμεσα χρυσάφι στα ταμεία!


Ποσό πάνω από τα 2 μύρια φέρνει στο Τριφύλλι παίκτης που αποκτήθηκε με αμφιβολίες το καλοκαίρι. Σύλλογος από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Στη λίστα της Στουτγκάρδης εμφανίζεται να βρίσκεται ο Ράσμους Τελάντερ και μάλιστα οι Γερμανοί έχουν ήδη τσεκάρει από κοντά τον Δανό.


O νεαρός αμυντικός είναι από τις λίγες φετινές μεταγραφές που «βγήκαν» στον Παναθηναϊκό, ωστόσο πριν καν κλείσει χρόνο στο Τριφύλλι, φαίνεται ότι... ξεπροβάλλουν και οι πρώτοι «μνηστήρες».Ανάμεσα σε αυτούς και η Στουτγκάρδη σύμφωνα με το «Goal», με τη γερμανική να έχει ήδη στείλει δύο φορές άνθρωπό της στην Ελλάδα για να τον δει από κοντά, με ΑΕΚ κι Ατρόμητο. Μάλιστα ετοιμαζόταν να κάνει το ίδιο και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά το ταξίδι ακυρώθηκε όταν ενημερώθηκε ότι βρισκόταν εκτός.

Παράλληλα σημειώνεται πως έχουν ήδη γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές και οι «Σουηβοί» μπορούν να προσφέρουν μέχρι 2 εκατ. ευρώ, με διάθεση να ανέβουν αν διαπιστώσουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Σε πρώτη φάση πάντως ο Παναθηναϊκός δεν «ψήνεται» να πουλήσει τον Τελάντερ , θεωρώντας ότι αν αγωνιστεί για μία ακόμα χρόνια και στην Ευρώπη, μπορεί να κληθεί και στην εθνική Δανίας, ανεβάζοντας περισσότερο την αξία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου