Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Σαββίδης:«Θα φέρω την χαρά στην Τούμπα»

Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε έχθές στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε στον κόσμο πως θα κάνει τα πάντα για να φέρει χαρά και επιτυχίες στην Τούμπα! Διαβάστε τι δήλωσε:
«Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ! Λυπάμαι πάρα πολύ που βλέπω την αίθουσα μισοάδεια, αλλά και αυτό αποτέλεσε ένα τμήμα του σεναρίου. Θέλαμε να κάνουμε όσο πιο ταπεινά την εκδήλωση και να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε και πιστέψτε με από όλο αυτό θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. Όλη αυτή η σύντομη απόσταση της σύντομης ζωής μου στον ΠΑΟΚ είναι να μελετάω για να βγάζω συμπεράσματα. Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για όλους μας. Για όσους έχουμε στην καρδιά μας το έμβλημα του ΠΑΟΚ. Για τον καθένα, που υποτάχθηκε σε όλη του την ζωή από την εμβληματική φιγούρα του δικέφαλου Αετού. Για μένα είναι μεγάλη τιμή να είμαι για να τιμήσω ανθρώπους που επένδυσαν κόπο, χρόνο και την ζωή τους για αυτά τα χρώματα. Αισθάνομαι περηφάνια όταν σκέφτομαι την εποικοδομητική δύναμη των προγόνων δύναμη, των ξεριζωμένων από την πατρίδα που έγιναν ιδρυτές της μεγάλης ομάδας μας. Νιώθω και ανείπωτο πόνο, αναλογιζόμενος τα νεαρά παιδιά, που έδωσαν τις ζωές τους για να φωνάξουν για τελευταία φορά ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικός» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και το όνειρο ζωής του να γίνει ο ηγέτης αυτής της ομάδας: «Γυρνάμε πίσω πριν από 90 χρόνια και βλέπουμε την ένδοξη ιστορία της ομάδας μας. Βλέπουμε ένα σύλλογο που γιγαντώνεται περισσότερο από αυτά που του στέρησαν, παρά από αυτά που του προσφέρθηκαν από εξωτερικές συνθήκες. Έτσι διαμορφώθηκε και σκληραγωγήθηκε ο χαρακτήρας μας. Έτσι σήμερα, όπως και πάντα εμείς δεν υποχωρούμε στον αγώνα για τα δικαιώματά μας. Για την δικαιοσύνη για την αγωνιστική εντιμότητα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη που εσείς η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, μου έχει εμπιστευτεί τα ηνία της ένδοξης ποδοσφαιρικής ομάδας. Η προσπάθεια μου να γίνω ο ηγέτης αυτής της ομάδας ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα. Μεγάλωσα διαβάζοντας με δέος για το μεγαλείο της Κωνσταντινούπολης. Νιώθω ρίγος κάθε φορά, όταν νοερά μεταφέρομαι στις γειτονιές της. Αναπολώ τους Έλληνες της Πόλης, που παρά τις αντιξοότητες της μοίρας δεν έσπασαν και διατήρησαν την μοναδικότητα τους και έθεσαν τις βάσεις της ιδεολογίας του ΠΑΟΚ, η οποία μέχρι σήμερα δένει με άκοπο νήμα όλους μας με τις ρίζες».
 sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου