Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Αλαφούζος: «Συζητάμε με τέσσερις παίκτες»

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο από τις ΗΠΑ για τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας και αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές ενόψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου.
Ο πρόεδρος του "Τριφυλλιού" κατά την ομιλία του προς τους ομογενείς φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μεταγραφικές κινήσεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα έγινε και ένας απολογισμός για τη σεζόν που τελειώσει, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ να μιλάει για τα αγωνιστικά αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου: «Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη. Πήγαμε πολύ χειρότερα απ΄ ό,τι περιμέναμε να πάμε, παρότι ξεκίνησαν τα πράγματα με πολλή αισιοδοξία. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στο κλείσιμο του χρόνου πέρσι. Κάναμε κάποιες μεταγραφές, νομίζαμε ότι συμπληρώσαμε το ρόστερ, αλλά για πολλούς λόγους αυτό δεν έγινε. Ακολούθησε η αποτυχία μας στην Ευρώπη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ κακό κλίμα στην ομάδα. Το οποίο δημιούργησε άλλα προβλήματα. Έφυγε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είναι εξαιρετικός προπονητής. Εγώ του είπα την ημέρα που έφυγε ότι νομίζω πως θα ξανάρθει στον Παναθηναϊκό.»
sdna.gr