Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΠΑΟΚ: «Πρέπει να τελειώνουμε με την ΕΠΟ το συντομότερο»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως αν αναβληθεί η ματαιωθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεκδικήσει νομικά την ακύρωση της ποινής των τριών βαθμών.Στον ΠΑΟΚ μιλούν για ηθική δικαίωση με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο 24ωρο με τον τελικό Κυπέλλου και τονίζουν πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει ξανά ο θεσμός και φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.

Αναβολή σημαίνει ματαίωση!

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει:

«Είναι προφανές γιατί εξαρχής δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ΕΠΟ. Δεν είναι μόνο θέμα ηθικής δικαίωσης αλλά κυρίως απόδειξη γιατί πρέπει να τελειώνουμε μ´ αυτούς το συντομότερο.

Κατά τη γνώμη μας αποδεικνύεται και γιατί ο Κοντονής δεν έπρεπε να ξαναρχίσει το Κύπελλο ακόμη και υπό τον "κίνδυνο" του Grexit, ενδεχόμενο που δεν μοιάζει τελικά και τόσο καταστροφικό σε σύγκριση με την παρουσία αυτών των επικίνδυνων στην ΕΠΟ, ακόμη και για ένα μήνα παραπάνω.

Όπως έγιναν τα πράγματα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για ματαίωση ή αναβολή του τελικού, φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθούμε εμείς με -3.

Σε περίπτωση εκ νέου διακοπής του Κυπέλλου θα διεκδικήσουμε νομικά την ακύρωση της ποινής».

sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου